Electrofix bvba
De Keyserstraat 2
9060 Zelzate

Gsm: 0473 27 18 01

BTW BE 0831 924 260

Algemene elektriciteit

Huishoudelijke elektriciteit

Of het nu gaat om een nieuwbouw of een renovatieproject, bij de aanleg van de elektriciteit in een woning komt heel wat kijken:

  • bekabeling: het leggen van kabels in wanden, vloeren, plafonds
  • monteren en aansluiten zekeringkast
  • voorzien van lichtpunten
  • voorzien en aansluiten van schakelaars
  • voorzien en aansluiten van stopcontacten
  • domotica
  • zonnepanelen
  • ...

Tony Hens van Electrofix uit Sint-Gillis-Waas is expert op het vlak van elektriciteit. Alle bovenstaande diensten worden tot in de puntjes uitgevoerd, zodat alles naar behoren en veilig werkt. Wanneer een bestaande elektrische installatie is afgekeurd, past Electrofix alles aan zodat ze conform de wetgeving is. Ook wanneer er is stuk is, helpt Electrofix uit Sint-Gillis-Waas u graag uit de nood.

U kunt bij Tony Hens terecht voor de aanleg van de elektriciteit in uw woning, maar ook voor bijvoorbeeld een kleine aanpassing in de elektriciteit in bijvoorbeeld één kamer.

Bent u zelf een klusser? Dan staat Tony Hens van Electrofix uit Sint-Gillis-Waas u graag bij. Hij is gebeten door elektriciteit en deelt zijn kennis en kunde met plezier.

Contacteer Tony Hens van Electrofix voor uw algemene huishoudelijke elektriciteit.Industriële elektriciteit

In de industrie wordt zowel laagspanning als hoogspanning gebruikt. Electrofix uit Sint-Gillis-Waas verzorgt uw industriële elektriciteit van ontwerp tot plaatsing.

Naast de veiligheid wordt bij het ontwerp uiteraard rekening gehouden met energiezuinigheid en een zo laag mogelijk verbruik van elektriciteit. Veiligheid en rendabiliteit moeten hand in hand gaan bij een industriële elektrische installatie.

Is er iets stuk in uw bestaande installatie? Contacteer Electrofix uit Sint-Gillis-Waas voor een snelle herstelling.

Commerciële elektriciteit

Ook in handelszaken is het van groot belang dat de elektriciteit in orde is. Tony Hens van Electrofix uit Sint-Gillis-Waas zorgt voor een perfect werkende elektrische installatie. Tevens kunt u er ook terecht voor een goed uitgebalanceerde en perfect geplaatste verlichting.

Mankementen aan de elektrische installatie in uw handelszaak? Tony Hens lost ze snel en vakkundig op.

Heeft u een winkel of een horecazaak en u kunt zich geen problemen met de elektriciteit veroorloven? Neem dan snel contact op met Tony Hens van Electrofix in Sint-Gillis-Waas. Zo slaapt u op uw twee oren.

Domotica

Domotica kunnen we in één woord uitleggen: automatisatie. Dit houdt in dat er met sensoren en een besturingssysteem heel wat bedieningshandelingen wegvallen, waardoor u het leven in uw woning aangenamer en goedkoper kunt maken.

Domotica wordt dan ook het meeste toegepast in de keuken en de badkamer evenals voor verlichting, comfort, beveiliging, muziekverdeling over het ganse huis, en efficiënt energiegebruik.

Domotica verhoogt het gebruiksgemak, maar ook de duurzaamheid, van uw woning. Ook op het vlak van veiligheid biedt domotica belangrijke voordelen. Denk maar aan brandveiligheid of inbraakpreventie. De mogelijkheden van domotica zijn haast eindeloos. Van leuke snufjes tot noodzakelijke functies die bijna niet meer weg te denken zijn.

Zo divers de mogelijkheden van domotica zijn, zo groot zijn ook de verschillen. U kunt kiezen voor een zeer eenvoudige domotica-installatie, met slechts enkele voor u belangrijke functies. Maar u kan ook gaan voor een volledig geautomatiseerde woning. Voor de grotere domotica-installaties worden best alle mogelijkheden op vlak van domotica samen geplaatst. Er moet namelijk een en ander worden aangepast aan uw bestaande elektrische installatie.

Tony Hens van Electrofix denkt graag met u mee over de mogelijkheden van domotica. Neem contact op en leg uw vragen of wensen voor.

Renovatie

U kunt niet alleen bij Electrofix in Sint-Gillis-Waas terecht voor het ontwerp en de plaatsing van een elektrische installatie. Ook renovatie behoort tot de mogelijkheden. Is uw elektriciteit niet meer helemaal mee met de tijd en/of niet conform de huidige wetgeving?

Electrofix uit Sint-Gillis-Waas past uw bestaande installatie aan en vervangt waar nodig onderdelen, zodat uw elektrische installatie helemaal up-to-date en veilig is.

Twijfel niet en contacteer Tony Hens Van Electrofix vandaag nog voor de renovatie van uw elektriciteit.